"Vi har jobbat tillsammans i restaurangbranschen under flera år. Sakta smög sig tankarna fram på att starta något tillsammans, och 2020 fick vi chansen att starta restaurangen här, med hjälp av Almi och Sparbanken Tanum." Berättar Sangphet som är delägare tillsammans med Tinna.

Båda älskar de blandningen av att laga mat och att möta alla trevliga gäster.

"Det är väldigt kul att jobba med service. Det känns bra i kroppen när vi ser att våra gäster är nöjda och belåtna när de går härifrån. Det är väldigt roligt att de uppskattar vår mat och vår restaurang. Det är också en skön frihetskänsla att driva eget och kunna bestämma över oss själva. Trots att vi jobbar väldigt mycket så är det en stor skillnad när man får jobba för sig själv. Det tillför ett helt annat driv." Berättar Tinna.

De trivs båda väldigt gott i Strömstad, och tycker att det är en charmig och lagom stor stad att leva och driva företag i.

"Det är mysigt i Strömstad, och trots att det är en turistpärla så lever staden året om vilket är väldigt viktigt för oss som småföretagare." Säger Sangphet och Tinna.

Varje vardag serveras Dagens Lunch med två rätter att välja på, en husman och en thai, (menyn hittar du på deras FB-sida). På alá carte-menyn är det "Anka med vitlök och chili" som blivit den stora favoriten bland gästerna.

Varför har ni valt Sparbanken Tanum?

"För att vi blev rekommenderade Sparbanken Tanum, och har förstått att ni är väldigt bra för småföretagare. Vår företagsrådgivare Magnus Jonasson är väldigt trevlig, och vi får alltid god hjälp av honom." Berättar Sangphet och Tinna.

Stort lycka till i fortsättningen säger vi till Sangphet och Tinna, och TACK för att ni valt just oss till er bank!