Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Privat

Spegelblank sjö i höstskrud.

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Vi hjälper dig

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

Porträtt av Cecilia med vit bakgrund.

Börja spara

Bra att du funderar på ditt sparande. Med ett bra sparande kan du göra roliga saker i vardagen, leva ut dina drömmar och ha det bra senare i livet.

Porträtt av Olle med vit bakgrund.

Digital säkerhet

Du som använder våra tjänster på internet, i telefonen eller via mobilen ska kunna känna dig trygg och inte oroa dig för intrång. Här hittar du nyttig information om säkerhet på internet och via telefon, och vad som kan vara bra att tänka på när du använder våra tjänster.

Porträtt av Kerstin med vit bakgrund.

Aktuellt just nu

Kundträff: Ekonomi för småbarnsföräldrar

Är du förälder eller är påväg att bli? Då är du varmt välkommen på vår kundträff om ekonomi för småbarnsföräldrar den 17 februari! Vår rådgivare Linnea Lagrell som själv är småbarnsförälder kommer att prata om vad man ska tänka på och reda ut frågetecknen. 

Adrian övningskör polisbil

Gratis värdering av din bostad

Går du i säljtankar, eller är du bara nyfiken på vad din bostad är värd? I samarbete med traktens mäklare erbjuder vi nu gratis värdering av din bostad. Erbjudandet gäller bara dig som är kund i Sparbanken Tanum och givetvis förbinder du dig inte till någonting i samband med värderingen.

Hav, sjöbodar, kaptensvillor och Fjällbackas kyrka.

Funderar du solceller?

Tack vare ett lokalt samarbete med Br. Axelssons El och Kungshamns El erbjuder vi nu både låg ränta (1,65%) och installationsrabatt (5000 kr) för dig som vill investera solceller.

Solceller

*Kampanjränta 2,69% gäller t.om 31 jan 2020. Ett billån på 100 000 kr till 2,69 % nominell ränta med en återbetalningstid 5 år, uppläggningsavgift 650 kr samt aviavgift 19 kr (0 kr med e-faktura), ger en effektiv ränta på 3,45% (191101). Kontantinsats 20% av bilens värde.

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.