Hoppa till textinnehållet

Privat

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

Porträtt av Linnea med vit bakgrund.

Börja spara

Bra att du funderar på ditt sparande. Med ett bra sparande kan du göra roliga saker i vardagen, leva ut dina drömmar och ha det bra senare i livet.

Porträtt av Olle med vit bakgrund.

Digital säkerhet

Du som använder våra tjänster på internet, i telefonen eller via mobilen ska kunna känna dig trygg och inte oroa dig för intrång. Här hittar du nyttig information om säkerhet på internet och via telefon, och vad som kan vara bra att tänka på när du använder våra tjänster.

Porträtt av Emma med vit bakgrund.

Många letar efter

Nyheter

Sparbankerna har nöjdast privatkunder i Sverige!

Nu har resultatet från kundnöjdhetsundersökningen som SKI (Svenskt Kvalitetsindex) genomförde i början av hösten kommit. Sparbankerna (som grupp) har nöjdast privatkunder av alla banker i hela Sverige! Detta är vi så glada och stolta över. Tack till alla ni kunder som var med i undersökningen och gav oss så fina omdömen och kommentarer.

SKI Sparbankerna Sveriges nöjdaste privatkunder

Ekonomisnack med Linnea i Radio Prime

Vår privatrådgivare Linnea Lagrell är expert i det nya programmet "Ekonomisnack med Linnea och Nippe". Hittills har ämnet Bolån, Försäkringar och Sparande avverkats.

Linnea Lagrell, privatrådgivare på Sparbanken Tanum, pratar ekonomi i Radio Prime

förstår du det orangea kuvertet

Den här tiden på året brukar vara den då de flesta får det orangea kuvertet i brevlådan. Många läser inte ens brevet trots att det innehåller väldigt viktig information. Därför har vi satt ihop en artikel som går igenom brevet steg för steg, så att du enkelt kan bli insatt i din egen pension.

Olle Kristoffersson, privatrådgivare på Sparbanken Tanum

30 000 sparare skänker 43 miljoner via Swedbank Humanfond

Totalt sedan Swedbank Humanfond startade 1992, har spararna i fonden skänkt över 1,2 miljarder kronor till ideellt arbete världen över. Fonden har ingen avgift och två procent av kundens sparande går årligen till av spararna själva utvalda välgörenhetsorganisationer. I år uppgick den sammanlagda summan från spararna till 43 miljoner, och går till 73 olika välgörenhetsorganisationer.

Hjärta

Ny klimatstrategi i vårt största fondbolag

Nu kommer det bli ännu lättare att välja hållbara och klimatsmarta fonder. Vårt största fondbolag, Swedbank Robur, har nämligen infört en ny klimatstrategi som innebär att de helt kommer utesluta investeringar i företag och bolag som investerar i fossila bränslen i alla deras fonder. 

Gult rapsfält med skog och ängari bakgrunden.

Sollån

Funderar du på solceller? Tack vare ett lokalt samarbete med Br. Axelsson El och Kungshamns El erbjuder vi nu både låg ränta (1,90 %) och installationsrabatt (5.000 kr) för dig som vill investera i solceller.

Solceller

Årets Fondbolag 2020

Ett av våra största fondbolag, Swedbank Robur, blev år 2020 framröstat till årets fondbolag. 

Swedbank Robur - Årets fondbolag 2020

Våra rådgivare tipsar

Våra rådgivare har samlat sina bästa tips och råd för din privatekonomi. Saknar du något som du vill ha tips och råd kring? .

Liv Sjödin, rådgivare på Sparbanken Tanum

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

Anneli Johannesson, Sparbanken Tanum

Vad blir kostnaden för ditt lån?

Räkna kostnaden för ditt nya boende.

Wallet

Räkna kostnaden för ett privatlån.

Customer