Vad letar du efter?
Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank, BankID
Händelser i livet

Boende

Boendet är ofta den största utgiften vi har och en stor del av våra liv. Ska du flytta ihop, köpa, sälja, renovera eller funderar på hemförsäkringen? Vi guidar dig så att du kan känna dig trygg i ditt beslut.

Köpa hus - så får du du koll på kostnaderna

Planera ditt husköp noga och ta hänsyn till alla kostnader kopplade till köpet och den fortsatta driften av huset. Här får du en lista att checka av. 

Moving furniture out of apartment
 • Checklista för bostadsrättsköp

  Att det är mycket att tänka på när man ska köpa bostadsrätt skulle nog de flesta skriva under på. Vi hjälper dig få bättre koll på bostadsmarknaden och bostadsfrågor.

  Checklista för bostadsrättsköp
 • 5 tips för hållbar renovering

  Att renovera hållbart både för miljön, egna plånboken och långsiktigt över tid kan låta som en svår ekvation, men här får du expertens bästa tips.

  Renovera hållbart
 • Köpa hus – så får du koll på kostnaderna

  Planera ditt husköp noga och ta hänsyn till alla kostnader kopplade till köpet och den fortsatta driften av huset. Här får du en lista att checka av.

  Till Köpa hus – så får du koll på kostnaderna
 • Så kan du minska plasten i hemmet

  Hygienartiklar. Leksaker. Fleece-tröjor. Är du också trött på mängderna plast vi konsumerar och släpper ut i naturen? Så här kan du minska din plastanvändning hemma.

  Minska plasten i hemmet - tips
 • Rot och rut – så funkar det!

  Vill du anlita professionell hjälp för städning eller trädgårdsarbete? Eller låta proffs renovera ditt badrum? Här är allt du behöver veta när det gäller rot- och rutavdrag!

  Bra att veta om rot och rut
 • Säsongs-se-om-ditt-hus!

  Att följa en checklista för att se om ditt hus under respektive säsong är ett bra sätt att undvika oväntade överraskningar. Här får du expertens tips om det viktigaste att ha koll på.

  Till Säsongs-se-om-ditt-hus!

Flytta bolånet till oss

Har du bolån hos annan bank och vill se om du kan få en bättre ränta?

Räkna på bolåneräntan

Räkna ut hur mycket du kan låna och se vad ditt lån kommer att kosta varje månad.