Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Nyckelkund

April 2022.

Heja våren!

Våren är här och det med besked! Det är nu det vårstädas på balkonger och i garderober men vi vill gärna slå ett slag för en annan typ av vårstädning -  i ekonomin. Nu, inför sommaren och med höjda priser på framförallt mat till följd av pandemin och kriget, är ett perfekt tillfälle att kolla över vad som går ut och in på kontot varje månad. Kanske kan du spara in på någon streamingtjänst eller utelunch? Med hjälp av våra verktyg Utgiftskollen och Abonnemangshjälpen i appen kan du få hjälp med att få koll på vart dina pengar tar vägen varje månad. 

 

Det absolut bästa du kan göra för din ekonomi just nu är att starta ett månadssparande. Ja, vi vet att varje krona räknas just nu, men även så lite som en hundralapp i månaden kan bli mycket pengar om det får ligga och växa i fonder i några år. Ditt framtida jag kommer tacka dig. 

 

Trevlig läsning och ha en fantastisk fortsatt vår! 

Önskar gänget på banken

Vad händer på banken?

Dags för kundgolf - 22 maj

Var: Mjölkeröds GK.

När: Söndagen den 22/5, första starttid är klockan 08.00.
Hur: Fyrboll-bästboll.
Pris: 200 kr per person och detta inkluderar både fika & lunch. Avgiften betalas på plats.

 

Anmäl dig och din partner genom att maila till . Ange namn, mobilnummer och golf-id vid anmälan. Sista anmälningsdag är den 13/5. Det finns plats för 80 deltagare och du anmäler dig tillsammans med en kompis som är eller har tänkt att bli kund hos oss på Sparbanken Tanum. Hugg direkt – platserna brukar ta slut ganska snabbt!

Aktuellt just nu

Bli inspirerad

Våra rådgivare tipsar

Våra rådgivare har samlat sina bästa tips och råd för din privatekonomi. Saknar du något som du vill ha tips och råd kring? .

Liv Sjödin, rådgivare på Sparbanken Tanum