Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Bli företagskund i Sparbanken Tanum

Hos Sparbanken Tanum får du en bank som kan den lokala marknaden och tar alla beslut i huset. Våra företagsrådgivare har hög kompetens och specialistkunskap inom företagandets alla delar. Dessutom ligger Sparbankerna i topp över de banker med nöjdast företagskunder (enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste kundnöjdhetsundersökningar). Detta får du om du väljer Sparbanken Tanum som ditt företags bank:

  • Snabb, personlig och nära service.
  • En personlig bankkontakt som du får direktnummer till.
  • Specialistrådgivare inom pension och försäkring, placeringar samt skog och lantbruk. 
  • Gratis marknadsföring genom möjligheten att synas i bankens sociala medier.

Möt våra specialister

Helene Eriksson, försäkringsrådgivare.

Helene Eriksson, vår försäkringsrådgivare är expert på allt som har med tjänstepensioner och försäkringar att göra. Med henne får du koll på allt det där som annars är lätt att missa när man är mitt uppe i att driva sitt företag.

Helene Eriksson, fösäkringsrådgivare på Sparbanken Tanum

Cecilia Lagrell, placeringsrådgivare.

Cecilia Lagrell, vår placeringsrådgivare ger dig hjälp och råd om hur du bäst ska placera ditt kapital. Med henne kan du känna dig trygg med att du gör rätt val för ditt företags placeringar.

Cecilia Lagrell, placeringsrådgivare på Sparbanken Tanum

Sara Moberg, skog- och lantbruksspecialist

Sara Moberg, vår företagsrådgivare med fokus på skog- och lantbruk är den du ska vända dig till om du har en gård, skog eller lantbruk. Med henne har du en trygg hand att hålla i genom generationsskiften, gårdsförsäljning eller skogsköp. 

Sara Moberg, skog- och lantbruksspecialist på Sparbanken Tanum

Marknadsföring i bankens sociala medier

Med sina tusentals följare på sociala medier når banken ut till många människor i norra Bohuslän på sociala medier. Vill du, gör vi gärna ett reportage om dig och ditt företag och publicerar i våra sociala medier. För många har det inneburit värdefull marknadsföring. 

Carolina Björk, kommunikatör på Sparbanken Tanum som gör de flesta av våra företagsintervjuer.

Carolina Björk, kommunikatör på Sparbanken Tanum

Därför väljer Motorama Sparbanken Tanum

SKI-medaljer med rapsfält i bakgrunden

Vanliga frågor och svar om att byta bank

Har du eller ska du starta eget företag? Kolla in vår checklista:

Läs mer om våra företagspaket...

Om Sparbanken Tanum...

Är det egentligen nån skillnad mellan olika banker? Man sparar, lånar och betalar, får hjälp med familjejuridik och försäkringar. Rådgivarna är licensierade och kunniga, för sån är lagen. Så är det egentligen någon skillnad mellan olika banker? Jo, Sparbanken Tanum är en annorlunda bank. Vi är självständiga och fattar alla beslut här i norra Bohuslän. Pengarna som du sparar lånar någon annan här hemma. Dina sparpengar och bankens vinster stannar kvar här och gör bygden starkare.

Sparbanken Tanum är en fristående bank med kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Förutom hög kompetens inom privat-, företag-, placering- och försäkringsrådgivning hanterar vi också kontanter. Vi tar snabba beslut när du behöver låna, hjälper barnen att tömma sina spargrisar och finns alltid tillgängliga utan omvägar. Som kund i Sparbanken Tanum får du alltid prata direkt med din rådgivare och slipper långa telefonköer samt anonyma banktjänstemän.

En annan sak som är väldigt viktig för oss är sponsring. Visste du att Sparbanken Tanums enda "utdelning" är i form av sponsring? Vi har nämligen inga aktieägare eller VD-bonusar. Istället sponsrar vi föreningar och projekt som gör norra Bohuslän starkare. Det tycker vi är både roligare och bättre!