Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Bli kund

Småbåtshamn med bryggor och småbåtar.

Det finns flera sätt att ta steget till att bli kund i Sparbanken Tanum. Du väljer det som passar dig bäst. Ett sätt är att ansöka om att bli kund hos oss online. Det tar bara några minuter och du får direkt tillgång till ett kostnadsfritt konto. Därefter kan du lägga till fler banktjänster i internetbanken. Du kan också gå in på vår sida bankbyte.nu och fylla i formuläret så kontaktar vi dig. Andra sätt är att ringa oss, mejla eller skicka ett meddelande till oss på Facebook.

Bankbyte.nu
Många tror att det är krångligt att byta bank men på bankbyte.nu kan du, i tre enkla steg, läsa hur ett bankbyte går till och vad man ska tänka på. Här kan du också fylla i ett enkelt formulär så kontaktar vi dig.

Ring eller mejla kontoret
Är du nyfiken på att bli kund hos oss och vill veta mer eller boka ett möte kan du  så återkommer vi. Du kan också ringa oss på 0525-64900 så hjälper vi dig vidare.

Skicka ett meddelande på Facebook
Du kan alltid skriva till oss på Facebook. Vi svarar så fort vi kan, oftast inom några minuter. På vår facebooksida kan du också läsa mer om bankens satsningar på sponsring och vad som händer bakom kulisserna på banken. Vi publicerar kundintervjuer med företagare och privatpersoner och berättar om senaste nytt i norra Bohuslän.

En annorlunda bank

Sparbanken Tanum är en fristående bank med kontor i Tanumshede, Grebbestad och Hamburgsund. Förutom alla "vanliga" banktjänster hanterar vi också kontanter. Vi tar snabba beslut när du behöver låna, hjälper barnen att tömma sina spargrisar, värnar om föreningslivet och finns alltid tillgängliga utan omvägar.

Porträtt av Karin med vit bakgrund.

Sponsring

Visste du att Sparbanken Tanums enda "utdelning" är i form av sponsring? Vi har nämligen inga aktieägare eller VD-bonusar. Istället sponsrar vi föreningar och projekt som gör norra Bohuslän starkare. Det tycker vi är både roligare och bättre!

Fotbollsmatch på sparplan i Hällevadsholm.

Bli kund online

Här kan du ansöka om att bli kund i Sparbanken Tanum direkt med Mobilt BankID. Det tar bara några minuter. När du blir kund får du direkt och kostnadsfritt tillgång till ett konto. Du kan sedan lägga till fler banktjänster i internetbanken. För att bli kund online behöver du ha fyllt 18 år.

Porträtt av Emelie med vit bakgrund.

Populära tjänster

För att underlätta din vardag har vi samlat några av våra mest populära tjänster. Välj vad som passar dig.