Hoppa till huvudinnehåll

Skog och lantbruk

På Sparbanken Tanum kan vi hjälpa dig med allt som rör din skog eller ditt lantbruk. Med två skog- och lantbruksspecialister är vi en av Bohusläns främsta banker inom detta område. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som skog- och lantbrukskund eller kontakta våra skog- och lantbruksrådgivare Sara Moberg och Monica Thelin.

Sara Moberg, skog- och lantbruksrådgivare.

Hållbara investeringar

För oss ska hållbara investeringar bidra till en hållbar utveckling samt främja exempelvis biologisk mångfald och levande ekosystem. Planerar du för solceller, halmpanna, fosforfällor eller något annat? Välkommen att prata med oss.

confident and happy farmer in her tractor

Skog- och lantbrukslån

Ska ni köpa en skogsfastighet eller skaffa en ny lantbruksfastighet? Du kan få hjälp med allt från att finansiera gården och köpa nya traktorer, till att söka EU-stöd. Vi erbjuder bottenlån, avbetalning och leasing, samt ger specialistråd.

Skogskonto

Du som har skog vet hur viktigt det är att kunna fördela inkomsten över flera år. Med skogskonto, skogslikvidkonto och skogsskadekonto får du både en jämnare inkomst och hjälp att fördela beskattningen.

Sparande

Hållbarhet i ditt sparande kan handla om att ha en buffert, spara regelbundet men också om vilken typ av sparande du väljer. Förutom att spara på ett vanligt konto kan du även spara i fonder. 

Tips och inspiration