Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Starta eget företag

Att starta eget företag kan kännas både roligt och svårt. Här kan du hitta inspiration och läsa mer om hur du startar eget företag.

Kvinna med glasögon skriver på en whiteboard

Tips för dig som ska starta eget företag

Affärsplan

Så gör du en affärsplan

Ska du starta eget företag? Med en affärsplan på plats blir det enklare att utveckla din affärsidé och nå dina mål. Affärsplanen är din ”road map” som förklarar din idé och gör det enklare att få investerare, banker och andra intressenter med på färden.

 • Bli din egen, vid sidan om!

  Har du en hobby du skulle kunna tjäna lite extra på eller sitter du på en affärsidé du inte är beredd att satsa på fullt ut än? Det finns massor med möjligheter att få in extrapengar på att göra det du gillar eller är bra på. 

  Att tänka på när du vill bli din egen, vid sidan om
 • Starta eget företag

  Drömmer du om att starta eget? I den här guiden ger vår företagsrådgivare Magnus Jonasson dig alla de tips och råd du kan behöva inför din företagsstart.

  Guide till att starta eget företag
 • Starta eget bidrag

  Drömmer du om att starta eget företag men är osäker på hur du ska finansiera det? Ett starta eget-bidrag kan vara nyckeln till din entreprenörsresa. Vi har samlat allt du behöver veta om starta eget-bidrag och hur det kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé.

  Starta eget bidrag

Bli kund hos oss

Ska du starta ett bolag eller har ett etablerat? Vi har företagspaket för smidiga bankärenden och finns där för er genom hela livscykeln. Oavsett om det är ett företag, firma eller förening. Välkommen att bli företagskund hos oss!

Finansiera företag

Vi har företagslån och företagsfinansiering till såväl investeringar, som löpande verksamhet. Tillsammans hittar vi det som passar just er - oavsett om ni är en enskild firma, en förening eller ett stort företag.