Hoppa till textinnehållet

Erbjudanden och tips för dig som företagare

Erbjudande: Skriv valfritt juridiskt avtal gratis

Du som är företagskund i Sparbanken Tanum erbjuds nu att skriva valfritt juridiskt avtal kostnadsfritt via vår samarbetspartner Lexly. Registrera dig på Lexly via länken nedan, gör en kostnadsfri risk- och behovsanalys och skriv sedan enkelt det avtal du behöver online. Erbjudandet gäller fram till 28 februari 2021. 

Hur startar man eget?

Erbjudande: Grön Billeasing

Just nu erbjuder vi lägre ränta om du väljer en klimatsmart bil. Gäller fram till 31 mars 2021.

Raggarbilar rullar i karavan genom Grebbestad.

Rabatt paketet Bokför

Just nu får du 500 kronor rabatt på Företagspaket Bokför (ordinarie pris 3 990 kr/år). I paketet ingår tjänster som e-bokföring, faktureringstjänst och ID-skydd för företag.

Hur mycket pengar har du om ett halvår?

Med Företagskollen får du en tydlig överblick över pengar in och pengar ut – bättre koll på ditt företag och vart du är på väg.

Paketpris för dig som vill ta betalt med kort

Vi har samlat allt du behöver för att komma igång med kortbetalningar i butik, restaurang eller på mässor och marknader i ett paket.

Sparbanken Tanum LinkedIn

Nu finns vi på LinkedIn! Här kommer vi bjuda på inspiration från våra företagare, nyheter från banken och värdefulla tips och råd. Läs om norra Bohusläns företagshjältar och lär känna oss på banken. 

Collage på företagare i norra Bohulän

Sparbankerna har nöjdast företagskunder i Sverige!

Nu har resultatet från kundnöjdhetsundersökningen som SKI (Svenskt Kvalitetsindex) genomförde i början av hösten kommit. Sparbankerna (som grupp) har nöjdast företagskunder av alla banker i hela Sverige! Detta är vi så glada och stolta över. Tack till alla ni kunder som var med i undersökningen och gav oss så fina omdömen och kommentarer.

SKI Sparbankerna Sveriges nöjdaste företagskunder

Försäkringsguide för företagare

Vår försäkringsrådgivare Heléne Eriksson har delat med sig av sina bästa tips och råd kring vad man ska tänka på som företagare vad gäller försäkringar och pension.

Porträtt av Helene med vit bakgrund.