Hoppa till textinnehållet

Stöd till företag i coronavirusets spår

Många företag kommer att påverkas. För att mildra effekterna har regeringen lagt fram några förslag. Här har vi samlat all information om stödåtgärder för företagare från regeringen, kommunen och banken. Vi har även delat med oss av lite tips och råd på vad man ska tänka på som företagare i Corona-tider.

Woman working on computer while eating a salad

Oroligt börsen - Vår placeringsrådgivare Cecilia ger sina bästa tips!

Året har präglats av stora kursrörelser till följd av Coronavirusets spridning. Det påverkar även oss som sparar i aktier och fonder. Vår placeringsrådgivare Cecilia Lagrell, har skrivit ner sina bästa tips och råd att tänka på i dessa oroliga börstider. I de flesta fall gäller det att sitta still i båten, efter nedgångar kommer ju uppgångar!

Cecilia Lagrell, placeringsrådgivare på Sparbanken Tanum

Vi saknar dig!

Vi saknar dig och hoppas att vi snart kan träffa dig som vanligt igen. I dessa virustider är det viktigare än någonsin att vi visar varandra omtanke & hänsyn. Banken följer Folkhälsomyndighetens allmänna och lokala rekommendationer. Vi uppmanar dig därför att inte besöka våra kontor om det inte är absolut nödvändigt. Använd gärna våra andra kontaktvägar. Vi hjälper dig via telefon, meddelanden i internetbanken och appen, mail, vår nya chattfunktion i appen och Facebook.

Nu håller vi ut tillsammans för norra Bohusläns bästa!

Personal Sparbanken Tanum

Snacka med oss digitalt!

En funktion som är extra bra nu när många inte vill eller kan komma in på banken i kampen mot coronaviruset är meddelandefunktionen i mobilbanken (appen) och internetbanken (sparbankentanum.se)! Där kan du klicka på "Nytt meddelande" och skriva vad du vill ha hjälp med. Eftersom du är inloggad med Mobilt BankID eller säkerhetsdosa är du legitimerad och vi kan hjälpa till med det mesta som rör din ekonomi. Dessutom kan du skicka ditt meddelande när som helst på dygnet och vi svarar så fort vi kan.

Internetbanken

Smarta apptips för privat och företag

Är du sjuk och inte har möjlighet att ta dig till något av våra kontor finns det mycket man kan göra i vår app!

Mamma och barn vilar hemma i soffan

skyddar du dig mot bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig. Läs vår information om vad du ska tänka på, både som privatperson och företag. 

Behöver du hjälpa en närstående att betala räkningar?

Om en närstående blir sjuk och behöver hjälp att utföra olika bankärenden kan det vara bra att veta vad som gäller. Här har vi samlat information om vilka sorters fullmakter som finns och vad du ska tänka på.

Man and woman arm in arm walking up from a lake

Är du drabbad av corona och inte kan jobba?

Är du sjukskriven, i hemkarantän eller har mist jobbet på grund av coronaviruset? Läs våra tips om hur man kan se om sin ekonomi i oroliga tider.

Mother with two children looking at different devices.