Skip to content
Aktivt val

Vill du vara med och påverka?

Vi på Sparbanken Tanum är just nu i full gång med projektet #whatdoyouwant som har som mål att ge ungdomar en röst. För att göra detta möjligt skapar vi nu en referensgrupp för ungdomar. I den kommer vi samla information för att höja kunskapen om vilka förväntningar och önskemål ungdomar har på en bank.

Är du intresserad av att vara med? Fyll i formuläret nedan.

Om projektet

  • Under projektet #whatdoyouwant vill Sparbanken Tanum hitta dig som vill vara med och tycka till. Vi vill att du berättar för oss vilka förväntningar du har på oss som bank och gärna kommer med egna synpunkter och idéer, alltså #whatdoyouwant?

    Målet är att med din hjälp bli "Topnotch" för våra 18-åringar. 

  • Du kommer att ingå i en referensgrupp och bjudas in till 3-4 träffar under hösten 2022. Enda kravet är att du ska ha fyllt 18 år. I övrigt fixar vi allt, du behöver bara komma på mötena och bidra med dina synpunkter. 

  • Som tack för att du är med och deltar får du förutom en "giveaway" också 500 kronor per möte från oss. Du får även ett intyg på att du deltagit i bankens referensgrupp, vilket kan vara bra för dig att ha i framtiden, ja kanske till och med göra skillnad i ditt CV.

    Och framförallt - du får vara med och påverka, bidra, och göra en viktig insats för våra 18+ ungdomar. 

  • Tycker du detta verkar intressant eller vill du veta mer? 

    Fyll i dina kontaktuppgifter ovan så hör vi av oss!