Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Nyckelkund

Män packar bilen

Välkommen till höstens första nyhetsbrev! Nu är hösten igång på riktigt och det är full fart här på banken. Snart släpps restriktionerna och vi hoppas att livet snart kommer återgå till det normala.

 

Något gott som pandemin förde med sig var möjligheten till att ha digitala möten och vi har haft många ekonomiska rådgivningar via Teams med våra kunder. Att få sitta med vid era köksbord och hälsa på era husdjur och barn har varit riktigt roligt och av den feedback vi fått att döma verkar det som att det även varit uppskattat av er. Detta kommer vi på banken fortsätta att erbjuda även efter pandemin men ni är såklart också varmt välkomna att hälsa på oss på något av våra kontor. När du bokar ett möte hos oss får du helt enkelt välja om du vill ha det digitalt eller på banken! Bra va? 

 

Förutom det vill vi även hälsa dig välkommen till någon av våra tipspromenader i Fjällbacka och Bullaren den 26/9 och den 3/10. Mer information hittar du längre ner i nyhetsbrevet. Ett nyhetsbrev som även är fyllt till bredden med massa "bra att veta"-saker och erbjudanden.

Trevlig läsning och ha en fantastisk höst!

 

Önskar gänget på banken!

Tipspromenad i Fjällbacka den 26 september!

Söndagen den 26 september anordnar vi på banken en tipspromenad i Fjällbacka! Ta med barnen eller mormor och morfar för en härlig promenad med kluriga frågor. Det är både barn- och vuxenfrågor och ALLA får pris. Starten är mellan 10:30 och 12:00 på Restaurang Bryggan i Fjällbacka. ALLA är välkomna. Vi ses där!

Skylt vid väg som visar att man kör in i Fjällbacka

Tipspromenad i Bullaren den 3 oktober!

Söndagen den 3 oktober är det Bullarens tur! Då anordnar vi på banken en tipspromenad med samma upplägg. Starten är mellan 10:30 och 12:00 på Kvännevi och vi utlovar både barn- och vuxenfrågor. Dessutom får ALLA pris och ALLA är välkomna! Ta med dig barnen och gammelfarmor så ses vi där!

Spegelblank sjö i Bullaren

Tips runt försäkringar och räntor

Erbjudanden på våra jurdiska tjänster

Tänk på!

Amorteringsbefrielse upphör

Möjligheten att ansöka om amorteringsfritt upphörde 30 juni. Enligt Finansinspektionen har banker möjlighet att ge tillfällig amorteringslättnad fram till och med 31 augusti 2021. Det innebär att du som har beviljats amorteringsfritt på dina bolån på grund av Covid-19 kommer att börja amortera igen från september.

Inspiration

Du vet väl om att…

  • Du tillfälligt kan spärra kortet, ersätta ett trasigt kort, se din pinkod och följa din kortbeställning i både vår app och i internetbanken.
    Tips om ditt bankkort
  • Du kan se kontotransaktioner för de senaste två åren under Konto i internetbanken och appen. Du kan skriva ut kontoutdrag själv i internetbanken. Behöver du kontoutdrag upp till 10 år tillbaka kan du använda Chatta med oss. Skriv beställ kontoutdrag och följ stegen.
  • Du med ett Mobilt BankID kan legitimera dig digitalt, till exempel när du ska Swisha och logga in i internetbanken eller appen och att du kan ha Mobilt BankID på upp till tre olika enheter.
    Mobilt BankID