Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Nyckelkund

Maj 2021.

Sköna maj!

Maj månads nyhetsbrev är här och sommaren står för dörren. Vi vill påminna om vårt kampanjpris på billån som går ut den 31 maj. Passa på och få lägre ränta om du ska köpa ny bil!

 

Vi sände en huskväll live på Facebook och hade en massa experter som strösslade tips och råd kring vad man ska tänka på om man köper, bygger, renoverar eller säljer hus. Nu kan du se allt i efterhand och även läsa tips och råd från kvällen. 

 

För dig med hus har vi nu även ett erbjudande tillsammans med vår juridiska samarbetspartner Lexly på kostnadsfria avtal inom husägande. Under hela sommaren kan du gratis teckna samboavtal (värde 695kr), hyreskontrakt för andra handsuthyrning för hyresrätter (värde 495 kr) samt hyreskontrakt för egenägd bostad (värde 495 kr). Passa på att skriva de avtal du behöver inför sommaren!

 

Utöver allt detta vill vi även slå ett slag för det nya Gröna Bolånet! Vi på Sparbanken Tanum strävar efter ett grönare Bohuslän och vill alltid uppmuntra våra kunder till att göra hållbara val. Därför känns det jättekul att vi nu kan erbjuda ett grönt bolån till dig som ska investera i en energieffektiv bostad. Läs gärna mer om lånet och våra andra erbjudanden nedan. 

 

Trevlig läsning och ta hand om dig!

Önskar gänget på Sparbanken Tanum.

Aktuella erbjudanden

Senaste nytt

Se och läs om huskvällen i efterhand

Om du missade vår livesända huskväll där b.la. Mimmi Baaz, Fredrik Karnström, Jim Zätermyr och Johanna Völcker m.fl pratade om att köpa hus, att sälja hus, att bygga hus och att bo i hus så kan du nu se allt i efterhand. Vi har också skrivit ihop några artiklar utifrån tipsen som vi fick höra i livesändningen. 

Inspiration