Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Nyckelkund

Februari 2021

Ett år av pandemi - vi blickar tillbaka.

Tänk att det snart är ett år sedan vi alla drog oss tillbaka i våra hem för karantän, hemmajobb och för att minska smittspridning. Det har varit ett mycket speciellt år och vi på banken blickar tillbaka, för det har ju faktiskt hänt många roliga saker också! Vår självaste affärsidé fyllde 200 år och vi blev passande nog påminda om varför sparbanker en gång i tiden startades. Samtidigt blev hela sparbankskollektivet framröstat som banken med nöjdast kunder.

 

För oss här på Sparbanken Tanum blev de 30 små kundträffarna vi hade planerat för er inställda och istället anordnade vi Norra Bohuslän Live på Facebbok som blev en stor succé. Nu orkar vi inte vänta och längta efter kundevenemang längre så i mars bjuder vi in till en digital dag med tre  kundträffar på temat aktier och fonder. Du kan läsa mer om det nedan. 

 

Förutom kundträffar bjuder vi i detta nyhetsbrev er också på tips inför deklarationen, nyheter på banken inom hållbarhet och fonder och en massa pensionstips! För du vet väl om att du utan ett eget sparande till pensionen enbart kommer få ut runt 50% av din lön som pensionär? Med ett månadssparande som får lov att växa i fonder i flera år kan du få ut mycket mer än 50% av din lön som pensionär. En liten insats nu som kan betyda mycket i framtiden, då när du faktiskt har tid. 

 

Vår VD Anna-Lena har gett sin syn på det senaste året på banken. Läs gärna hennes intervju via länken nedan. 

 

Trevlig läsning och ta hand om dig!

Önskar vi på banken

Digitala kundträffar den 10 mars!

Nu är vi trött på pandemin och längtar efter att anordna kundträffar igen. Men eftersom situationen fortfarande inte tillåter att vi träffas så får vi göra dem digitala. Vi presenterar därför: Tre digitala kundträffar om aktier och fonder! Välj den kundträff som passar dig bäst eller anmäl dig till alla tre.

Nyheter

Årets Fondbolag 2020

Ett av våra största fondbolag, Swedbank Robur, blev år 2020 framröstat till årets fondbolag. 

Swedbank Robur - Årets fondbolag 2020

Fler pensionstips

Nyheter inom Hållbarhet

Ny klimatstrategi i vårt största fondbolag

Nu kommer det bli ännu lättare att välja hållbara och klimatsmarta fonder. Vårt största fondbolag, Swedbank Robur, har nämligen infört en ny klimatstrategi som innebär att de helt kommer utesluta investeringar i företag och bolag som investerar i fossila bränslen i alla deras fonder. 

Glöm inte att försäkra det käraste du har...

Har du barn eller väntar du tillökning?

Glöm inte bort försäkringen!