Berätta lite om dig själv! Vem är du?
”Jag är en fjärde generationens Strömstad-bo som på fritiden ägnar mig åt mina barns fritidsintressen. Dels är jag tränare i min sons hockeylag (i Lions Hockey) och de kvällar som jag inte är i ishallen är jag med min dotter i stallet.”

Om du får beskriva dig själv med tre ord, vilka blir det då?
”Engagerad, positiv och glad.”

Vad kommer du att jobba med här på banken?
”Jag kommer att jobba som privatmarknadschef vilket innebär att jag kommer att coacha våra rådgivare som jobbar med bankens privatkunder. I tjänsten ingår att leda och utveckla bankens medarbetare. Men också att vara bollplank och ansvara för bland annat resultatutveckling, risknivå och kundnöjdhet."

Hur är du som ledare?
”Jag är en lagspelare som är bra på att lyssna. Jag gillar dynamiken som uppstår i en grupp och drivs av att bygga ett starkt lag som siktar mot samma mål. Som ledare vill jag vara en enande kraft som får teamet att dra åt samma håll samtidigt som alla medarbetare ges utrymme att växa inom de områden som just de är bra på och tycker är roliga. Det är också viktigt att alla i laget känner att de är med och påverkar.”

Vad tycker du karaktäriserar en riktigt bra bank?
”För mig ska en bra bank vara närvarande, tillgänglig och enkel.”

Vad har du gjort tidigare i arbetslivet?
”Mitt förra jobb var som kontorschef på Handelsbanken. Jag har också jobbat som rådgivare på både Handelsbanken och Swedbank samt som skattehandläggare på Skatteverket."

Varför ville du jobba på Sparbanken Tanum?
”För att Sparbanken Tanum är den typen av bank som jag gillar. En öppen och välkomnande bank som finns till för kunderna. Jag gillar också att banken har rötterna i bygden och att man jobbar lokalt för att utveckla norra Bohuslän. Inte minst föreningslivet som jag själv brinner för. Så det känns som helt rätt bank för mig!”