Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Nyckelkund

December 2020.

God Jul och Gott Nytt År!

Vilket år vi har haft med både upp- och nedgångar! Corona-pandemin sköljde över oss och vi som annars älskar att bjuda in er kunder till oss för att träffas fick helt plötsligt anpassa oss efter samhällets restriktioner. Rådgivning över telefon, guidning i digitala tjänster och avstånd på våra kontor har helt plötsligt blivit vardag. 

 

Men roliga saker har hänt också! När årets SKI-undersökning presenterades under hösten visade det sig att de nöjdaste bankkunderna finns i: Ja, just det! Sparbankerna. En stark lokal närvaro tillsammans med ett starkt digitalt utbud är det som kunder mest eftersöker i en bank idag. Att vi ingår i det vinnande teamet är vi såklart ytterst stolta och glada över.

 

I detta nyhetsbrev kan du ta del av våra aktuella erbjudanden, vi delar med oss av praktiska tips och trix och så bjuder vi på lite avslappnande julläsning i form av Åke "Åke i Remne" Johansson i Bohusbloggen och Hunnebostrands Vandrarhem i Kund i Fokus.

 

Till sist:

Från oss alla, till er alla önskar vi

En riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år!

Ta hand om dig.

 

Vi på banken

Våra aktuella erbjudanden

Tips och trix!

Ta fram kontoutdrag själv i appen eller internetbanken

Visste du att du själv kan ta fram kontoutdrag för de två senaste åren i appen eller internetbanken? Behöver du kontoutdrag upp till tio år bakåt i tiden kan du beställa det via Chatta med oss i appen och internetbanken. Skriv Beställ kontoutdrag och följ stegen.

Internetbanken

Apple Pay och Samsung Pay för unga

Nu kan du som är från 13 år ansluta ditt bankkort till Apple Pay och du som är från 16 år kan ansluta till Samsung Pay. 

Apple Pay för unga

Avslappnande julläsning

Matnyttigt...

Våra rådgivare tipsar

Våra rådgivare har samlat sina bästa tips och råd för din privatekonomi. Saknar du något som du vill ha tips och råd kring? .

Liv Sjödin, rådgivare på Sparbanken Tanum