Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Nyckelkund

December 2020.

God Jul och Gott Nytt År!

Vilket år vi har haft med både upp- och nedgångar! Corona-pandemin sköljde över oss och vi som annars älskar att bjuda in er kunder till oss för att träffas fick helt plötsligt anpassa oss efter samhällets restriktioner. Rådgivning över telefon, guidning i digitala tjänster och avstånd på våra kontor har helt plötsligt blivit vardag. 

 

Men roliga saker har hänt också! När årets SKI-undersökning presenterades under hösten visade det sig att de nöjdaste bankkunderna finns i: Ja, just det! Sparbankerna. En stark lokal närvaro tillsammans med ett starkt digitalt utbud är det som kunder mest eftersöker i en bank idag. Att vi ingår i det vinnande teamet är vi såklart ytterst stolta och glada över.

 

I detta nyhetsbrev kan du ta del av våra aktuella erbjudanden, vi delar med oss av praktiska tips och trix och så bjuder vi på lite avslappnande julläsning i form av Åke "Åke i Remne" Johansson i Bohusbloggen och Hunnebostrands Vandrarhem i Kund i Fokus.

 

Till sist:

Från oss alla, till er alla önskar vi

En riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år!

Ta hand om dig.

 

Vi på banken

Därför att det finns mer i livet än jobb...

...För att ha råd med det du vill göra efter jobbet behöver du spara, oavsett om det är till ett fritidsintresse, en resa, en renovering, till pensionen eller till barnen. Med ett månadssparande kan du spara ihop till dina drömmar utan att ens fundera över det. Du kan enkelt starta ett nytt månadssparande eller höja ditt nuvarande i internetbanken och appen. 

Våra aktuella erbjudanden

Erbjudande - Skriv juridiska avtal gratis

Just nu erbjuds du som kund hos oss att via vår online-tjänst Lexly skriva samboavtal, äktenskapsförord eller framtidsfullmakter kostnadsfritt. 

Erbjudandet gäller fram till 28 februari 2021.

Tips och trix!

ID-skydd ingår i Nyckelkund

Om du har blivit ID-kapad och är Nyckelkund hos oss kan du få hjälp via tjänsten ID-skydd som ingår i Nyckelkundspaketet.

A farmer couple looking at a mobile phone

Ta fram kontoutdrag själv i appen eller internetbanken

Visste du att du själv kan ta fram kontoutdrag för de två senaste åren i appen eller internetbanken? Behöver du kontoutdrag upp till tio år bakåt i tiden kan du beställa det via Chatta med oss i appen och internetbanken. Skriv Beställ kontoutdrag och följ stegen.

Internetbanken

Undrar du också vart pengarna tar vägen?

I Utgiftskollen håller du enkelt koll på alla dina utgifter. Utgifterna samlas utifrån kategori och du får en tydlig överblick vad du lägger dina pengar på. Dessutom kan du se dina bas- och flexibla utgifter och hur många småköp du gör under en viss summa.

Utgiftskollen

Apple Pay och Samsung Pay för unga

Nu kan du som är från 13 år ansluta ditt bankkort till Apple Pay och du som är från 16 år kan ansluta till Samsung Pay. 

Apple Pay för unga

Stäng ditt bankkort tillfälligt i appen eller internetbanken

Nu kan du tillfälligt stänga ditt kort i appen eller internetbanken när du till exempel förlagt kortet för stunden. Har du däremot tappat kortet eller om kortet blivit stulet ska du spärra det.

Father and baby with a laptop

Du vet väl om att du får ett extra kort kostnadsfritt som Nyckelkund?

Som nyckelkund får du både ett bankkort och ett kreditkort kostnadsfritt. Har du inte ett extra kort?

Betal- och kreditkort Mastercard kreditkort i färgen gul med en ek i bakgrunden

Avslappnande julläsning

Bohusbloggen

Vi har ett nytt inlägg i Bohusbloggen! Denna gången är det Åke Johansson från Bullaren (mer känd som Åke i Remne) som berättar om sin kärlek till att bygga och om hans gedigna yrkesliv och engagemang för Bullaren.

Åke Johansson i Bullaren

Kund i fokus - Hunnebostrands Vandrarhem

På "Gamlegården" i Hunnebostrand har det bedrivits vandrarhem sen 1970-talet. Nyligen togs det över av paret Johan Romberg och Jeanette Åberg. Vi har självklart intervjuat paret om vandrarhemmet, den speciella säsongen och deras framtidsplaner. 

Johan Romberg och Jeanette Åberg på Hunnebostrands Vandrarhem

Matnyttigt...

Våra rådgivare tipsar

Våra rådgivare har samlat sina bästa tips och råd för din privatekonomi. Saknar du något som du vill ha tips och råd kring? .

Liv Sjödin, rådgivare på Sparbanken Tanum

Aktuell information om hur du som bankkund påverkas av Corona-pandemin

Vi har samlat all coronainformation på en samlingssida. Klicka här för att ta del av infon.

Fjällbackas skärgård från ovan.