Hoppa till textinnehållet

Erbjudanden och tips för en bättre ekonomi

Kundundersökning med SKI

Under augusti månad kommer Sparbanken Tanum tillsammans med Svenskt Kvalitetsindex (SKI) att genomföra en kundnöjdhetsundersökning. Du kan därför komma att bli uppringd på detta nummer: 0735-314929. Du kommer inte få några frågor som rör känslig eller personlig information utan enbart om hur din upplevelse av banken är. Vi vet att det kan vara störande att bli uppringd och bli ombedd att svara på frågor, men vi är glada om du kan hjälpa oss genom att svara på dessa frågor om just du skulle bli uppringd. Sparbanken Tanum brukar ligga i topp bland Sveriges banker och förhoppningsvis hjälper ditt svar oss att bli nummer ett. Tack!

Gruppfoto Grebbestad-kontoret

påverkas du som bankkund av Corona-pandemin

Just nu får vi många frågor som rör börsoro, sparande och andra bankärenden. Här har vi samlat all aktuell information. Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon. 

Färgglad italiensk by från ovan.

Sollån

Funderar du på solceller? Tack vare ett lokalt samarbete med Br. Axelsson El och Kungshamns El erbjuder vi nu både låg ränta (1,85 %) och installationsrabatt (5.000 kr) för dig som vill investera i solceller.

Solceller