Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bli kund online

Här kan du som fyllt 18 år ansöka om att bli kund i Sparbanken Tanum direkt med Mobilt BankID.
Ansökan tar några minuter att fylla i.

Bli kund direkt

Välkommen till Sparbanken Tanum

När du blir kund online får du direkt och kostnadsfritt tillgång till ett konto. Du kan sedan enkelt ansöka om de övriga banktjänster du vill ha i internetbanken.

 • Bli kund online med Mobilt BankID
 • Direkt tillgång till konto
 • Ansök enkelt om dina banktjänster i internetbanken
Bli kund direkt

Så här gör du

 • Bli kund direkt

  Legitimera dig med Mobilt BankID

  Mobilt BankID är ett säkert och smidigt sätt att legitimera dig digitalt och den enda identitetshandlingen du behöver för att bli kund direkt.

 • Bli kund direkt - steg 2

  Svara på några frågor

  Vi ställer frågor om dig och hur du kommer att använda våra tjänster. Det gör vi för att skydda både dig och banken från brott, helt i linje med svensk lagstiftning.

 • Bli kund direkt - steg 3

  Signera avtal och villkor

  Välkommen som kund hos Sparbanken Tanum! Här nedanför hittar du mer information om vad som ingår när du blir kund online.

Det här ingår när du blir kund online

När du blir kund online får du direkt och kostnadsfritt tillgång till ett privatkonto och internetbanken, utan betaltjänst.

Betaltjänsten kostar 150 kronor per år och gör det möjligt att betala räkningar. Tillgång till internetbanken med betaltjänst kan du beställa direkt i din ansökan om att bli kund.

Övriga tjänster du vill ha ansöker du om i internetbanken. För vissa tjänster behöver du utöka användningen av ditt Mobila BankID med hjälp av ett kodkort. Vi skickar automatiskt kodkortet hem till dig inom fem dagar. När du blivit kund kan du även hämta en säkerhetsdosa till internetbanken på ditt närmaste bankkontor.

Hitta ditt bankkontor

Stäng Skriv ut