Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev företag september

SKI Sparbankerna Sveriges nöjdaste företagskunder

Sveriges nöjdaste företagskunder finns hos Sparbankerna!

Tidigare i höst gjorde Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en kundnöjdhetsundersökning bland kunder i olika svenska banker. Några av er blev säkert uppringda för att få svara på frågorna. Tidigt i måndags kom resultaten. Vilken bank i Sverige har nöjdast kunder? Jo, Sparbankerna (som grupp) tar en stadig första placering bland både nöjdast företagskunder och nöjdast privatkunder! Som en av bankerna "i gänget" är vi såklart oerhört stolta och tacksamma över denna placering.

 

I denna månads nyhetsbrev får du läsa om hur den nya budgeten påverkar dig som företagare, om den nya företagskollen i internetbanken för företag och mycket annat. 

 

Trevlig läsning!

 

Önskar

Magnus Widengård och Co på banken

 

P.S. Vet du någon annan som vill bli kund i en bank med hög kundnöjdhet? Tipsa oss så ringer vi upp personen för ett förutsättningslöst samtal!

Nyheter

Hur påverkar budgeten dig som företagare?

Den nya budgetpropositionen för 2021 presenterades nyligen och innehåller reformer för nästa på sammanlagt 105 miljarder kronor. 

Hur mycket pengar har du om ett halvår?

Med nya Företagskollen i internetbanken företag får du koll på alla in- och utgifter i ditt företag.

Företagskollen

Fortsatt omställningsstöd

Regeringen har beslutat att förlänga omställningsstödet, så att det även kan ges för maj, juni och juli 2020. Beslutet måste godkännas av EU och kan inte sökas ännu.

Hög tid för e-handel

Har du inte kommit igång med din e-handel ännu? Då är nu ett väldigt bra tillfälle. Här får du tips på hur du gör.

Skog och Lantbruk

Är du sugen livet landet?

Vi har intervjuat Jennie Bråthén, fastighetsmäklare på Ludvig&Co i Västra Götaland om vad man ska tänka på när man köper en lantbruksfastighet.

Jennie Bråthén, fastighetsmäklare på Ludvig&Co

Kund i fokus

Emil kom 3:a SM i hamburgare!

Vår kund Emil Larsson driver foodtrucken The Gastro Box i Lysekil och har varit med och tävlat i SM i Hamburgare där han vann en tredjeplats! Självklart har vi intervjuat Emil om tävlingen och om The Gastro Box.

Emil Larsson, Gastro Box Lysekil