Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Företag

Mars 2021

Ut med det gamla och in med det nya!

Äntligen är våren här och förhoppningsvis kan den inbringa lite hopp och motivation efter ett annars rätt så krävande år. Nu är det dags att ta tag i saker! Kanske ska du sälja eller köpa en fastighet, eller kanske är det dags att ta tag i framtiden. Dessutom är det dags för deklaration! Vi delar med oss av massa tips och råd om detta i månadens nyhetsbrev,

 

Här på banken är det också full fart. En rykande färsk Lantbruksbarometer landade på våra skrivbord i veckan och innan det spelade vi in kundträffar. I en av dem diskuterar vi Skog och Lantbruk med vår expert på banken, en lantbrukare och en fastighetsmäklare. I den andra diskuterar vi Kommersiella Fastigheter tillsammans med två företagare och vittnen från verkligheten samt experter från Svensk Fastighetsrådgivning och från banken. Ni kan kolla på dem i efterhand här nedan. 

 

Missa heller inte intervjun om vad man ska tänka på när man säljer en lantbruksfastighet med Jennie Bråthén, mäklare på Ludvig & Co i Västra Götaland. En massa bra tips om hur man förebereder gården för en försäljning. 

 

Trevlig läsning och ta hand om er!

Önskar rörelsechef Magnus Widengård och resten av företagsavdelningen på Sparbanken Tanum.

 

Våra digitala kundträffar

Skog och Lantbruk

Tips och råd

Inspirationsläsning