Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Företag

Maj 2021.

Mot ett grönare Bohuslän!

På Sparbanken Tanum strävar vi alltid efter att jobba hållbart och mot en grönare framtid. Detta gör vi i vår egen verksamhet, genom att sponsra hållbara projekt i vårt område och genom att erbjuda och rådgiva er kunder att låna och spara på ett hållbart sätt. Därför är vi nu jätteglada över att kunna utöka vårt gröna produktutbud. Som företagare har du tidigare kunnat söka finansiering för solceller och nu kan du även söka Grönt Fastighetslån och Grönt Byggnadskreditiv. Som privatperson kan man numera även söka Grönt Bolån. Vi hoppas verkligen att detta ska inspirera företagare och privatpersoner att det faktiskt går att ställa om för ett grönare Bohuslän. 


Har du skog eller lantbruk vill vi också uppmuntra till att göra hållbara investeringar. Att tänka långsiktigt är A och O inom skog och lantbruk och vi hjälper dig gärna att hitta alternativ som passar ditt lantbruk. 

 

Utöver allt grönt står också sommarsäsongen för dörren och här nedan ger vi dig lite information och tips att ha med sig in i de soliga månaderna. 

 

Trevlig sommar!

Önskar rörelsechef Magnus Widengård med kollegor på företagsavdelningen. 

SENASTE NYTT

Skog och Lantbruk

Nyttigt att veta inför sommaren...

Bli inspirerad

Till sist, missa inte vårt bibliotek av tips och råd-artiklar...

Våra rådgivare tipsar

Våra företagsrådgivare har samlat sina bästa tips och råd kring din företagsekonomi. Saknar du något som du skulle vilja ha tips och råd om? .