Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Januari

Nu vänder vi blad!

2021 är här och vi har ett nytt och fräscht år framför oss med förhoppningsvis ett återgående till "det gamla vanliga". Trots att corona-pandemin varit kämpig för många företagare så har den också öppnat upp för nya möjligheter. E-handeln har till exempel ökat vilket sätter en större press även på mindre företag att erbjuda e-handel. Läs gärna våra tips nedan och om vårt e-handelserbjudande. 

 

Nytt år innebär också nya regler! Vi har samlat det viktigaste du som företagare behöver tänka på i artikeln nedan. Dessutom, härliga Micke Landgren i Bohusbloggen, ett av våra fantastiska UF-företag i fokus och en massa göttiga erbjudanden. 

 

Vill du ha ett nyårslöfte? Mitt tips är att du startar ett månadssparande! Man vet aldrig vilken sväng livet eller världen kan ta, det har det senaste året gett bevis på. Att ha en buffert när saker och ting krisar kan vara helt avgörande. Nu är det dessutom enklare än någonsin att fondspara klimatsmart, se mer på www.sparbankentanum.se. 

 

Nu håller vi ut den sista slutspurten! Ta hand om varandra.

Med varma hälsningar

Magnus Widengård, rörelsechef på Sparbanken Tanum, med kollergor på företagsavdelningen.

Aktuellt just nu

Erbjudanden och tips

Inspiration

Sparbanken Tanum LinkedIn

Nu finns vi på LinkedIn! Här bjuder vi på inspiration från våra företagare, nyheter från banken och värdefulla tips och råd. Läs om norra Bohusläns företagshjältar och lär känna oss på banken. Logga in på LinkedIn och sök på "Sparbanken Tanum" så hittar du oss.

Collage på företagare i norra Bohulän

Våra rådgivare tipsar

Våra företagsrådgivare har samlat sina bästa tips och råd kring din företagsekonomi. Saknar du något som du skulle vilja ha tips och råd om? .