Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Företag

April 2022.

Klara, färdiga, gå!

Nu har startskottet gått för sommarsäsongen! Påsken har kommit och gått och förde med sig både vackert väder och många turister i vår kommun. Vi vet att ni är många företagare som lever på den här säsongen och att nu handlar det om att jobba på så mycket som möjligt. Behöver ni oss, vet ni vart vi finns. 

 

Höga el- och drivmedelspriser får många att fundera på vad som är mest lönsamt att satsa på inför framtiden. Läs gärna om vår gröna billeasing för elbilar eller om hur du kan finansiera för solceller längre ner här i nyhetsbrevet, tillsammans med många andra tips och råd! 

 

I övrigt händer mycket på banken. På söndag strandstädar vi för föreninglivet och den 22 maj kan du tävla mot mig i den årliga kundgolfen. Välkomna och trevlig läsning!

 

Önskar

Företagschef Henrik Mogart med kollegor på Sparbanken Tanums företagsavdelning.

Dags för kundgolf - 22 maj

Var: Mjölkeröds GK.

När: Söndagen den 22/5, första starttid är klockan 08.00.
Hur: Fyrboll-bästboll.
Pris: 200 kr per person och detta inkluderar både fika & lunch. Avgiften betalas på plats.

 

Anmäl dig och din partner genom att maila till . Ange namn, mobilnummer och golf-id vid anmälan. Sista anmälningsdag är den 13/5. Det finns plats för 80 deltagare och du anmäler dig tillsammans med en kompis som är eller har tänkt att bli kund hos oss på Sparbanken Tanum. Hugg direkt – platserna brukar ta slut ganska snabbt!

Aktuellt just nu

Skog och Lantbruk

Bli inspirerad

Våra rådgivare tipsar

Våra företagsrådgivare har samlat sina bästa tips och råd kring din företagsekonomi. Saknar du något som du skulle vilja ha tips och råd om? .