Lediga tjänster:

  • Webbkommunikatör

Vi söker webbkommunikatör, eller?
Ja, vi är faktiskt inte helt säkra på vad din titel blir, men å andra sidan är dina arbetsuppgifter desto tydligare:

I bankens CMS-verktyg, underhåller och uppdaterar du dagligen sajten sparbankentanum.se. Du är således van vid att jobba med webb och content.

Nästintill dagligen skickar du ut erbjudanden till våra kunder. Du hittar rätt målgrupp, du författar erbjudandet och du skickar ut det i rätt kanal. Till sist landar kunden på den sajt du byggt.

Om du har kunskap inom digital annonsering (såsom Google Ads & Facebook Ads Manager), vet vad SEO står för, eller har jobbat hos en e-handlare, ja då är vi lite extra nyfikna på dig. Är du dessutom en ”doer” som har lätt för att uttrycka dig i skrift, ja då är frågan – när kan du börja?

Vi erbjuder schyssta arbetsvillkor och, när vi lärt känna varandra, stor flexibilitet när det gäller arbetstider. För rätt person kan vi tänka oss andra samarbetsformer än en ren anställning. (Konsultavtal kan vara aktuellt.) När vi jobbat ihop ett tag är vi också positivt inställda till att satsa på din fortbildning. Det gäller ju att vi hänger med i svängarna! Avtalet är tidsbegränsat till ett år, med mycket goda möjligheter till ett betydligt längre samarbete. Vi tänker oss att du påbörjar ditt heltidsarbete den förste oktober.

Intresserad? Skicka några rader om dig själv till henrik.carlsson@sparbankentanum.se. I din ansökan skriver du, mycket kort, om dina kunskaper i ovan ämnen. Låt oss gärna veta hur din kompetens skulle kunna göra oss ännu bättre! Inledningsvis jobbar vi med telefonintervjuer och löpande urval. Det innebär att vi, per telefon, kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning de sökt. Är du inte en av dem som gått vidare får du återkoppling per mail. Sista ansökningsdag är den 15/5. Frågor? Ring eller maila till marknadschef Henrik Carlsson på 0525-64944, eller henrik.carlsson@sparbankentanum.se

Du kan också söka denna tjänst via Varbi.

  • Spontanansökan: 

VI är alltid nyfikna på dig som är nyfiken på oss! Maila gärna en . Det kan visa sig att just du skulle passa perfekt in i banken.