Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Strukturerade produkter

Strukturerade placeringar är en sparform som passar dig som vill spara på kortare sikt eller dig med lite längre placeringshorisont. Avkastningen är knuten till en underliggande marknad – till exempel ett geografiskt område – eller olika tillgångsslag som aktier, räntor, krediter, råvaror eller valutor.

Det finns många strukturerade placeringar att välja mellan med varierande risk och avkastningspotential. Placeringarna kan delas in i kapitalskyddade respektive icke kapitalskyddade. SPAX är en strukturerad placering med kapitalskydd, en produktgrupp som kombinerar obligationens trygghet med marknadens möjligheter. Bevis är en icke kapitalskyddad strukturerad placering som vanligtvis innebär högre risk men också möjlighet till högre avkastning.

En kvinna visar affärs detaljer på en dator

Aktuellt erbjudande

Läs mer om våra aktuella produkter som går att teckna just nu.

Börsnoteringar

Kurser SPAX och Bevis

Följ utvecklingen på dina befintliga innehav eller se vad slutvärdet blev här.

Närbild på kugghjul i metall

Omplaceringar

Läs om omplaceringar och våra rekommendationer.

Kvinna i hängmatta

Vad är SPAX?

En SPAX är en strukturerade produkt med kapitalskydd där avkastningen är kopplad till en underliggande marknad, till exempel aktie-, ränte- eller valutamarknaden.

Kvinna med mobil

Vad är Bevis?

Bevis är en strukturerad produkt utan kapitalskydd där avkastningen är kopplad till en underliggande marknad, till exempel aktie-, ränte- eller valutamarknaden.

Stäng Skriv ut