Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Aktuellt

Företagarpodden

Den framgångsrika franchisetagaren

I Företagarpoddens tolfte och sista avsnitt för den här omgången träffar Magnus Hedberg Fastighetsbyrån Tanums Daniel Axelsson. Daniel delar med sig av sina erfarenheter av att vara franchisetagare, han berättar om hur han coachar sin medarbetare och vad han har gjort för att öka omsättningen med 20 % på ett år. På plats i studion finns även Magnus Widengård från Sparbanken Tanum som pratar om skillnaden mellan att starta och att ta över ett företag.

Man med dator

Minimera bokföringsarbetet över en lunch

Onsdagen den 17:e september har ditt företag eller den förening du arbetar för chansen att spara tid och dessutom äta en god lunch. Sparbanken Tanum vill nämligen tipsa dig om ett riktigt bra sätt att sköta föreningens eller företagets bokföring på. Ett sätt som rationaliserar bort merparten av bokföringsarbetet. Ett sätt som ger dig tid över till annat. Anmälan krävs och först till kvarn tillämpas. Välkommen!

Företagarpodden

Podden gör comeback!

Att Företagarpodden blivit en ”braksuccé” har du säkert redan hört. Men har du lyssnat på alla inspirerande historier om små maskiner, stora drömmar, kameler och ostron?

Kamomill på äng

Skynda dig att svara

Sparbanken Tanum växer och får hela tiden nya kunder, samtidigt ska vi ta väl hand om dig som redan är kund hos oss. På senare tid har en del av våra kunder tyvärr inte blivit erbjudna att se över sin ekonomi tillsammans med en kunnig rådgivare. Det vill vi ändra på. Av denna anledning kan du bli uppringd av en person från vår samarbetspartner Malmbron. Om det ringer från 0480 – 36 37 90, skynda dig att svara. Det är ett lönsamt samtal som väntar.

Nyttigt

Fasträntekonto

Löptid      Ränta %
3 mån1,07

För övriga löptider kontakta ditt lokala bankkontor.

Tanumshede:   0525-64915
Grebbestad:      0525-64950
Hamburgsund: 0525-64960

Stäng Skriv ut