Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Aktuellt

Plånbok

Avdragsrätten sänks. Så påverkar det ditt pensionssparande.

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Carolina Björk

Nu tar Sparbanken Tanum ytterligare ett steg in i en ny era

Kommunikatören Carolina Björk, boende i Munkedal, är bankens senaste rekrytering. Carolinas arbete kommer att bli synligt från och med den 3/2 då banken lanserar sin satsning på sociala medier. Är du nyfiken på satsningen? Då får du vänta till februari. Är du nyfiken på Carolina? Då är din väntan över.

För norra Bohusläns bästa

Ska en bank ha pengar?

Svaret kan tyckas vara givet, men alltfler banker väljer att inte erbjuda sina kunder kontanter. Som kund i Sparbanken Tanum får du riktiga pengar från riktiga människor. På tre kontor. Fem dagar i veckan. Det är kanske det som gör att banken får en ny kund. Om dagen.

Mobilbanken

I Sveriges minsta bank händer alltid något nytt!

Mobilbanken har blivit en jättesuccé och hela tiden tillkommer nya, smart, funktioner som sparar tid och pengar för dig.

För norra Bohusläns bästa

En bank som ger tillbaka

Vi ber om ursäkt. Vi ska bli bättre på att berätta om allt som banken gör för att norra Bohuslän ska bli ännu bättre. Fram till dess att vi bättrat oss kan du läsa lite mer genom att klicka på länken nedan.

Fasträntekonto

Löptid      Ränta %
3 mån0,80

För övriga löptider kontakta ditt lokala bankkontor.

Tanumshede:   0525-64915
Grebbestad:      0525-64950
Hamburgsund: 0525-64960

Stäng Skriv ut