Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Aktuellt

Facebook

Vad händer i norra Bohuslän?

För andra är norra Bohuslän en liten del av Sverige. För oss betyder den allt! Med start den 3 februari kommer vi därför använda Facebook till att presentera personliga reportage om intressanta personer, företag och föreningar som finns i vår närhet.

Detta blandar vi givetvis upp med användbara ekonomitips och speciellt roliga händelser. Passa på att gilla Sparbanken Tanum på Facebook redan nu så missar du inget!

Seniorresa Polen

Seniorresa till Polen hösten 2015 – vill du veta mer?

Träffa oss på Tedacthuset i Tanumshede (f.d. Extrafilm) onsdagen den 25:e februari klockan 15.00 för att få veta mer om resan. Vi bjuder på kaffe, fralla och ekonomitips. Antalet platser är begränsat och sista anmälningsdag till träffen är den 22/2. Vi är klara senast 17.00.

Plånbok

Avdragsrätten sänks. Så påverkar det ditt pensionssparande.

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

För norra Bohusläns bästa

Ska en bank ha pengar?

Svaret kan tyckas vara givet, men alltfler banker väljer att inte erbjuda sina kunder kontanter. Som kund i Sparbanken Tanum får du riktiga pengar från riktiga människor. På tre kontor. Fem dagar i veckan. Det är kanske det som gör att banken får en ny kund. Om dagen.

Mobilbanken

I Sveriges minsta bank händer alltid något nytt!

Mobilbanken har blivit en jättesuccé och hela tiden tillkommer nya, smart, funktioner som sparar tid och pengar för dig.

Fasträntekonto

Löptid      Ränta %
3 mån0,80

För övriga löptider kontakta ditt lokala bankkontor.

Tanumshede:   0525-64915
Grebbestad:      0525-64950
Hamburgsund: 0525-64960

Stäng Skriv ut